Projekti

Ресурсни центар Фрушкогорско-дунавског региона успешно је имплементирао још један пројекат на пољу умрежавања кључних актера из јавног и цивилног сектора

Најава радионица у оквиру пројекта „Унапређење локалног развоја Фрушкогорско-дунавског региона кроз умрежавања кључних актера из јавног и цивилног сектора“

Održivi razvoj turizma Fruškogorsko-dunavskog regiona

Jedan od rezultata projekta je i otvaranje portala koji objedinjuje sve specifičnosti ovog regiona, kao i nosioce njegove turističke ponude.

Razvoj ekoturizma u zaštićenim područjima Donjeg Podunavlja

Ovaj projekat je dizajniran sa ciljem da se unapredi iskorišćenost potencijala prirodnih i kulturno-istorijskih vredniosti zaštićenih područja radi kreiranja turističke ponude koja se temelji na promociji raznolikosti bioloških i prirodnih vrednosti u region Donjeg Podunavlja.

Eko-kamping – smernice održivog razvoja NP Fruška gora – Eko-kamp „Stražilovo”

Ovim projektom je ostvarena promocija eko-kamping turizma, edukacija u oblasti održivog razvoja turizma i izgradnja pilot eko-kampa u Nacionalnom parku „Fruška gora“.

Učešće i saradnja javnosti kao preduslov za očuvanje prirode u Srbiji

Namera projekta je da osigura očuvanje važnih prirodnih vrednosti u Srbiji i u isto vreme obezbedi nove socio-ekonomske mogućnosti za razvoj regiona, da omogući učešće javnosti u očuvanje prirode u Srbiji osnaživanjem civilnog društva kao i lokalnih vlasti i administraciju nacionalnih parkova.

baner_1

 

baner_2

 

baner_3

 
2024 © Poezija u prirodi - Fruškogorsko-dunavski region