Poslovna sala

Poslovna sala je potpuno opremljena za komforan grupni i plenarni rad do 25 učesnika. Sala unutar objekta sedišta Centra obiluje prirodnim svetlom, a enterijer svetlih boja deluje podsticajno za rad učesnika.

Sala rspolaže kompletnom audio i video opremom. Audio sistem čine kvalitetni zvučnici instalirani na zidu i kvalitetan 4 kanalni pojačivač. Video opremu čine veliki LED LCD ekran video bim uređaj montiran na tavanici tako da projektuje sliku na ceo zid.

Sve instalacije za povezivanje audio/video opreme na računar su izvedene na jednom mestu koje je izdvojeno za predavače, tako da ne ometaju rad učesnika dok rukuju svojom opremom. Učesnici raspolažu sa dovoljno utičnica i u zidu i u podu, za nesmetano priključenje svoje opreme na standardnu električnu instalaciju i lokalnu mrežu sa Internet vezom. Osim mrežne instalacije za povezivanje na Internet preko mrežnog kabla koji daje maksimalnu konkeciju, objekat je opremljen i bežičnom mrežom, sa otvorenim wireless signalom.

Prostor sale je opremljen trakastim zavesama i moguće je zamračiti koliko god je potrebno, sve do potpunog zamračenja.

Učesnicima su na raspolaganju prostrana terasa sa dobrim pogledom, čajna kuhinja sa šankom za pripremu osveženja u pauzama i toaleti sa vrhunskim higijenskim uslovima.

Pored mogućnosti korišćenja sale unutar objekta, dodatno, još na dva mesta je omogućen komforan radionički rad učesnika u prirodnom okruženju vazdušne banje Stražilova, u sezoni lepog vremena.

Ispred sedišta centra u prirodnoj hladovini starih stabala borova i jela je postavljen drveni objekat kompletno izrađen od borovine, sa nastrešnicom koji prima 24 učesnika raspoređenih u 4 grupe po 6 učesnika i sa pripadajućim šankom za pripremu osveženja u pauzama. U neposrednoj blizini je i još jedan pomoćni natkriveni objekat sa ozidanim roštiljem za pripremu keteringa u opciji celodnevnog rada.

Takođe, preko puta Centra, nalazi se kamp sa kompletnom infrastrukturom koji je moguće koristiti za održavanje različitih obrazovnih i edukativnih programa. Drveni mobilijar, roštilj mesta, hladovina crnogoričnih i listopadnih stabala omogućavaju komforan rad u prirodi.

Na 30 metara vazdušnom linijom od sedišta Centra se nalazi kompleks sa zidanom dobro opremljenom kuhinjom i 3 natkrivene terase u rustičnom ambijentu popločanom opekama sa drvenim mobilijarom i roštiljem, u prirodnoj hladovini i svim uslovima za nesmetan rad učesnika. U opciji celodnevnog rada, moguće je obezbediti ketering u pauzama za obroke, a prostor je idealan za tim bilding aktivnosti.

baner_1

 

baner_2

 

baner_3

 
2024 © Poezija u prirodi - Fruškogorsko-dunavski region